SARAS BLOGGDESIGN

Blev såhär :)


CAROLINES HEADERS
SARAS HEADER

Håller på med en header åt Sara :) Såhär ser den ut än så länge ^^Sara ville även ha ett hjärta, visste inte riktigt vart jag skulle placera det men det blev iaf såhär :D


MIN NUVARANDE DESIGN PÅ MIN "RIKTIGA" BLOGG

isabellalindroos.blogg.se
OCH NU TILL EN GREJ

Designen på denna blogg är inte så fin, I know. Det ska jag göra någonting åt här någon dag :D En bloggdesigners blogg kan ju inte se helt åt helvete ut ;D Tss.


SÅ NI VET

Hitils så håller jag bara på och marknadsför mig lite när det gäller bloggdesign. :) Jag tar en länkning på sidan av bloggen och gör ett gästbloggsinlägg. Många verkar nappa på detta och det är ju alltid bra (: Ju mer människor som tycker om det jag gör ju större chans är det att man kan tjäna en liten slant på det en vacker dag.

Det är svårt att hinna med alla designer som ni vill att jag ska göra, men jag gör dom så fort jag får tid över :) Även jag har ett liv faktiskt ;D Haha! Nej men ni förstår nog att jag inte orkar sitta framför datorn 24/7 för att göra designer åt alla som vill ha en (: Så ni får ha lite tålamod med mig!

Ja, ni kanske är intresserade av hur jag har lärt mig om bloggdesign? Jag har gått en IT linje på Brogårdsgymnasiet i 3 år. Där fick man läsa ganska värdelösa kurser om webbdesign så helt ärligt talat så har jag lärt mig det mesta själv. Jag tycker att det är kul att göra bloggdesigner helt enkelt!

Photoshop är också ett program som vi fick lära oss i skolan, men det var ett väldigt gammalt photoshop, inte ens i närheten av det jag har nu. Så min kunskap om det har jag fått från min goda vän Robin och vissa saker har jag lärt mig själv (:

Jag lär mig mer och mer varje dag så designerna kommer förhoppningsvis bli bättre och bättre. Dock så har jag inte heller tid att lägga ner mig hur mycket som helst på 1 design för jag måste komma någonstans med de som köar. Men de flesta brukar ha ett hyffsat bra slutresultat och de flesta är nöjda! :)

Nu ska jag sluta tjata, men nu vet ni iaf lite om mig och mitt designande (;


OLIKA FONTER

Jag använder mig utav photoshom CS3 när jag gör mina bloggdesigner :) Och då har jag olika fonter som jag använder mig utav, här är några utav dem.
FÄRDIGA DESIGNER JAG HAR GJORTJag har gjort många fler, men har inte bilder på alla.

OLIKA HEADERS

TJO

Har startat en blogg lite vid sidan av :) Här tänkte jag dela med mig av alla mina bloggdesigner enbart :) Så ni vet!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0